Få ro med en kugledyne

Updated: Feb 19, 2020

Kugledyner hjælper med at give børn ro på, og hovedparten af forskningstudier viser, at kuglerdyner har en positiv effekt!


Bliv omfavnet med ro


Forsøgspersonerne fortalte, at de havde lettere ved at falde til ro, følte sig tryggere, og at de følte sig mere udhvilede om morgenen.

Kugledyner er en meget håndgribelig og let overkommelig måde at hjælpe sit barn på. Voksne kan også have godt brug af en kugledyne, hvis man har svært ved at sove, føler at tankerne myldrer om aftenen eller at energiniveauet ikke kan sænke sig.Mangel på søvn

I har sikkert fået til at vide af PPR eller andre kilder, at mangel på søvn er utrolig skadeligt. Sandheden er, at hjernens udvikling og regulering styres af hormoner, som påvirkes af søvn og mangel på søvn. Uden søvn, nedprioriteres indlæring af hjernen, samt overskud og energi hvilket vil resultere i flere konflikter og forringet trivsel.


Kugledyner er mere end en terapeutisk løsning - den kan bruges hele året rundt.


Hvor starter man?

Der findes utroligt mange steder at få kugledyner. Prisen afskrækker de fleste, og man kan forhøre sig ved PPR eller sundhedsplejen om at låne én. Alternativt kan de købes for mellem 700 og op til 3000 kr, alt efter vægt og kvalitet.


Vi lægger links nederst til dyner under 1000 kr., som er medicinsk godkendt, og virker som de skal.


De kan findes her, enten på Amazon eller via Coolstuff, en dansk side som fører en medicinsk godkendt kugledyne i forskellige størrelser.


Kugledynen findes i flere størrelser på Amazon HER.


Kugledynen findes i flere størrelser på dansk på Coolstuff HER.